top of page

DONATIES

U heeft waarschijnlijk reeds gehoord over de lange wachtlijsten binnen de zorgsector. 10 jaar of langer wachten op ondersteuning is geen uitzondering.

Mensen met een beperking en hun ouders zijn de wanhoop vaak nabij. Jaar na jaar gaan ouders en de netwerken rond hen over hun grenzen heen, zonder al te veel te klagen.

 

Het doorzettingsvermogen van PWS'ers is inspirerend. Ze zijn de reden voor de vechtlust van veel families. " IK heb geen tijd om ziek te zijn, want ik moet mijn dochter beschermen."

" IK moet snel herstellen na mijn operatie, want ik moet koken voor mijn kleinzoon."

Ook voor deze groep mensen willen wij ons inzetten. Als wij hen een moment van rust kunnen gunnen door een tijdelijke opvang, slagen we in onze opzet.

En daarbij kunnen we steeds een steuntje in de rug gebruiken. 

Research bepaalt onze toekomst en die van alle PWS'ers.

De laatste 15 jaar heeft er een ware stroomstelling plaatsgevonden op internationaal niveau. 

Verschillende onderzoeken vinden op vandaag plaats, verspreid over de hele wereld en voornamelijk gefinancierd door ouders zelf of fundraisers die zij organiseerden.

We weten dat de internationale PWS research community dicht tegen een aantal doorbraken aanleunt. We hopen dat  PWS'ers van hun  onweerstaanbare drang verlost kunnen worden en zelfstandig leven.

Daarom willen we blijvend bijdragen aan de research. De toekomst is aan hen. En wij willen blijven vechten om hen die toekomst te geven.

Helpt ook u een handje of een centje daarbij?

Steun het PWS Heroes Fonds met een gift: (fiscaal attest vanaf 40 euro) 

“U kan het Fonds PWS Heroes steunen door een financiële gift te storten. Alle giften overgemaakt aan het Fonds PWS Heroes worden beheerd door de Koning Boudewijnstichting en worden integraal aangewend voor projecten die beantwoorden aan het Fonds PWS Heroes en die zijn goedgekeurd door het Bestuurscomité. Een gift kan u storten op: IBAN: BE10 0000 0000 0404 Bank van de Post - BIC: BPOTBEB1 gestructureerde mededeling: +++623/3791/50073+++

bottom of page